This is me; Emy Dirks

Hi! Mijn naam is Emy Dirks, ik ben 39 jaar, moeder van 2 jongens; Jax van 6 en Xev van 3. En inmiddels als 8 jaar getrouwd met mijn beste vriend, Gideon.

Tijdens mijn eerst zwangerschap merkte ik al dat ik behoefte had aan gelijkgestemden. Dus niet de mooie instafabulous verhalen die op platformen te lezen waren, maar de échte verhalen van zwangeren, over bevallingen en later over het moederschap / in combinatie met het ondernemen. Hier hing toen nog behoorlijk een taboe op en als ik mij uitsprak kreeg ik behoorlijk wat moedermaffia over mij heen, máár ook ontving ik hele lieve woorden van moeders met vergelijkbare verhalen. Hierdoor voelde ik mij begrepen, niet alleen en ik was dus niet abnormaal! Er waren meerdere mama’s die erin stonden zoals ik! Dat heeft mij enorm geholpen. En dit is dan ook het zaadje geweest voor The MomTribe en inmiddels ook The Business MomTribe.

Emy Dirks - business lifecoach

The (Business) MomTribe

Het eerste jaar als moeder vond ik echt het zwaarst. Van ‘jezelf’, ‘vrouw van’, ‘vriendin van’ en ‘collega van’, kwam daar ineens het ‘Moeder van’ bij. De allerbelangrijkste, meest verantwoordelijke rol die ik ooit had gehad. Miljoenen vrouwen doen het! Dus ik kon het ook. Nou niet helemaal hihi Na een jaar alle rollen juggelen, was ik mezelf een beetje kwijt. Want wie was IK nog naast het moederschap? Zo wou ik het niet langer. Ik wilde mezelf snel terugvinden en zorgen dat er balans kwam tussen alle aspecten.

Een beetje hulp was dus meer dan welkom. Zo kwam ik bij een lifecoach terecht. Mede door haar coaching heb ik mezelf weer gevonden, mijn nieuwe ik. Na dit traject ben ik mij gaan specialiseren in de doelgroep millennial moeders d.m.v. onderzoek én heb ik de studie tot lifecoach afgerond. Wat heeft deze opleiding mij ook veel over mijzelf geleerd!

Sinds 2020 coach ik ambitieuze millennial moeders en dit is echt heeft mij heel veel voldoening gegeven. Moeders verdienen het gewoon om hun leven zo te leiden waar ze zelf happy van worden. En niet het gevoel hebben dat ze ‘geleefd’ worden, maar juist alles uit het leven mogen halen! Dit doe ik 1:1 via Zoom of in Hilversum. En organiseer ik MomCircles voor moeders die verbinding zoeken met andere moeders in The MomTribe.

Ook combineer ik mijn achtergrond in Marketing Communicatie en business development met lifecoaching exclusief voor ondernemende moeders in The Business MomTribe. Ook hier bied ik een 1:1 traject aan in combinatie met een groepsaspect. Business MomCircles speciaal voor Business Moms, die willen connecten en elkaar empoweren.

Emy Dirks - lifecoach voor moeders

Denk jij nu ‘Ja, dat wil ik ook!

Plan snel een gratis online coffee-date! Dan kijken we samen hoe jij jouw ideale (Business) leven kan vormgeven.

Liefs, Emy