Millennial Mom lifecoach

Emy Dirks

Hi! Mijn naam is Emy Dirks, ik ben 37 jaar en moeder van 2 jongens; Kleuter Jax van 4 en baby Xev van 1 en 5 jaar getrouwd met Gideon.

Tijdens mijn eerst zwangerschap merkte ik al hoe ik behoefte had aan gelijkgestemden, en dan niet alleen de mooie verhalen die in blog op op platformen te lezen waren, maar ook de echte verhalen. Niet alleen maar Instafabulous, maar juist ook hoe het echt voor andere zwangere mama 2b’s was.

Ditzelfde gold voor bevallingen. Hier hing toen nog zo’n taboe op als je hier negatief op sprak. Want waar haalde je het recht vandaan om te ‘zeuren’ over een zware bevalling als je a. een kindje kan krijgen en b. het kindje gezond geboren is! Nou ik kan je vertellen, ik moest mijn verhaal, (Lees mijn blog hier: een bevalling van 16 uur waar de weeën niet effectief waren, een totaalruptuur en direct na de bevalling afgevoerd worden naar de OK, veel bloed verloren en mede daardoor lukte de borstvoeding niet,) kwijt aan anderen.

Vele moedermaffia’s over me heen gehad, máár ook hele lieve woorden en moeders met vergelijkbare verhalen. Ik was niet alleen! Ik was niet abnormaal! Er zijn meerdere mama’s zoals ik! Dat hielp mij enorm om er weer bovenop te komen en weer te gaan geloven in mijn eigen intuïtie.

Emy Dirks - business lifecoach

Een beetje hulp

Het eerste jaar als moeder vond ik het zwaarst. Van ‘jezelf’, ‘vrouw van’, ‘vriendin van’en ‘collega van’, kwam daar het ‘Moeder van’ bij. De allerbelangrijkste, meest verantwoordelijke rol die ik ooit had gehad. Miljoenen vrouwen doen dat! Dus ik kon het ook. Nou niet helemaal hihi Na een jaar alle rollen juggelen, was ik mezelf een beetje kwijt. Ja ik was er wel hoor. Maar wie ik nog als mezelf was en als vrouw van mijn beste vriend waar ik bijna geen 1 op 1 tijd mee had besteed? Zo wou ik het niet langer. Ik wilde mezelf snel terugvinden en zorgen dat er balans kwam tussen alle aspecten.

Een beetje hulp was dus meer dan welkom. Zo kwam ik bij een lifecoach terecht met een therapeutische achtergrond, die gespecialiseerd in moeders en ze was orthomoleculair coach. Want naast je psyche en sporten is je huishouden in je lichaam ook erg belangrijk. Mede door haar coaching heb ik mezelf weer gevonden, mijn nieuwe ik. Na dit traject ben ik mij gaan specialiseren in de doelgroep millennial moeders d.m.v. onderzoek én ben ik begonnen aan de opleiding tot lifecoach. Wat heeft deze opleiding mij ook veel over mijzelf geleerd!

Inmiddels heb ik al een aantal millennial moeders mogen coachen en dit is echt hetgeen waar ik blij van wordt en voldoening uit haal. Moeders verdienen het gewoon om hun leven zo te leiden waar ze zelf happy van worden. En niet het gevoel hebben dat ze ‘geleefd’ worden. Daarom biedt ik nu 1:1 trajecten aan via Zoom of in Hilversum én voor moeders die liever niet vast zitten aan een vast moment lanceer ik begin 2021 het online programma ‘Design your own Momlife’.

Emy Dirks - lifecoach voor moeders

Denk jij nu ‘Ja, dat wil ik ook!

Laten we dan samen aan de slag gaan om jouw ideale leven vorm te geven! We gaan op zoek naar wat jij belangrijk vind, waar jij gelukkig van wordt en hoe jij dit kan realiseren!

Plan snel een coffee-date! Liefs, Emy