Business Mom, GROEI & BLOEI Traject

1:1 werken aan je Next level business én de beste versie van jezelf

 

Ben jij een ambitieuze business mom, die haar bedrijf begonnen is vanuit haar passie en voor de vrijheid om je werk beter te kunnen combineren met het moederschap? Had je grootse dromen, maar komen deze niet van de grond, ben je klaar met aanmodderen en wil je nu écht next level groeien en je Droomleven realiseren?

Weet dan dat JIJ het fundament bent van je bedrijf én je gezin. En dat jouw mindset en hoe jij in je vel zit, aan de basis staan van een succesvolle onderneming én een gezinsleven waar je volop van kunt genieten.

Je gaat maar door en gaat maar door. Je werkt mega hard, maar plukt hier niet de vruchten van. Het lukt je niet om je bedrijf goed in de markt te zetten en je ideale klanten aan te trekken om een vaste maandelijkse stroom van inkomsten te genereren.

Je weet dat je work-life in balans moet zijn om alle aspecten in je leven met rust, geluk & fun te kunnen ervaren. Je wil tenslotte alles uit het leven halen wat erin zit, óók sinds je moeder bent.

Je weet dat je daarvoor efficiënter en strategischer moet gaan werken in en aan je business, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Je wil je business en marketing strategisch opzetten, zodat je in rust en vanuit je eigen flow kan ondernemen en weer kan genieten van je passie, wat ook de reden is dat je je eigen bedrijf begonnen bent.

emy dirks - business mom coach

Misschien herken je dit wel…

 • Je merkt dat je super druk bent in je hoofd, teveel te snel wilt en jezelf eigenlijk geen rust gunt.
 • Je hebt alles al geprobeerd om je bedrijf succesvol te maken, maar niks lijkt te werken. ‘Is zelfstandig ondernemer zijn wel iets voor mij?’vraag je je soms af. Al je energie zit in je bedrijf, zonder het gewenste resultaat en dit gaat ook nog eens af van de energie die je voor je kids hebt.
 • Je bent zo gefocust op de toekomst dat je vergeet te leven en te kijken naar NU.
 • Je ziet dat anderen wel strategisch aanwezig zijn en groeien. Je wordt hier onrustig van en springt van het één naar het ander zonder een doordacht plan.
 • Doordat je nog niet veel klanten hebt begin je aan jezelf, je aanbod, je prijs, je doelgroep, eigenlijk aan alles te twijfelen.
 • Je blijft je aanbod, je website, je huisstijl, je doelgroep, maar aanpassen, wat dus niet werkt, omdat je geen focus hebt.
 • Je wil zo graag succesvol ondernemen van uit je flow, doen waar je passie voor hebt en authentiek zijn. En daarnaast de vrijheid, energie en fun te hebben om de allerleukste moeder voor je kids te zijn en te genieten van de quality time die je hebt met je partner, vrienden en voor jezelf.
coach voor business mom

Tijd voor jouw volgende stap

Je hebt een grote droom en een nog grotere ambitie. Jij wil een goed lopend bedrijf die je financiële vrijheid geeft en mentale rust. Je work-life perfect in balans. Een Powervouw als ondernemer en als vrouw zijnde, en een Supermom voor je kids.

Je hebt het helemaal gehad met alle losse webinars en challenges. Die je steeds een halve kickstart geven, maar waar je niks mee bereikt hebt, alleen maar verder van jezelf af bent komen te staan en je totaal je focus niet meer kan vinden.

Je wil next level groeien met je bedrijf en weet dat je hiervoor ook aan je mindset en belemmerende overtuigingen moet werken, zodat je keuzes kan maken vanuit je gevoel.

Jij wil een Droomleven, zowel een booming business als het gezinsleven en social life waar je altijd van droomde.

Emy is een supervrolijke, lieve en resultaatgerichte coach, die als ware spin in het web alles overziet, aanstuurt en onder controle houdt. Ze wist precies wat ik nodig hadden om te groeien. Ze is strategisch, maar kan ook extreem snel schakelen als dingen anders gaan dan gepland en weet dan precies de juiste optimalisatie draai te geven om te zorgen dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Haar kritische en commerciële blik zorgt ervoor dat alles wat gemaakt wordt altijd tot in de kleinste details verzorgt is, binnen het totaalplaatje past én geoptimaliseerd is om verkopen te genereren. Ze kent als geen ander de wereld van e-commerce en marketing en is met haar positiviteit en creativiteit een topper in haar vakgebied. – Kim Meuwissen –

In het GROEI & BLOEI traject ga je aan de slag met:

 

 • Jijzelf als ondernemer én als persoon. Je gaat stilstaan en ontdekken wat jouw droom is en waar jouw kracht ligt, zodat je authentiek en moeiteloos kan ondernemen en écht kan gaan genieten van je leven.
 • Waar krijg je energie van? Welke belemmerende gedachtes zitten je in de weg? Hoe zorg je dat je focus houdt en je minder laat afleiden, zodat je efficiënter werkt en daarmee sneller groeit?
 • Het ontwikkelen van een strategisch aanbod. Welk aanbod past helemaal bij jou en is onweerstaanbaar voor je ideale klant.
 • Wie is voor jou je ideale klant en hoe kan je hem/haar bereiken en triggeren om in te gaan op je aanbod.
 • Het inzetten van een next level marketingstrategie op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wat past bij jou, wat vind je ook leuk om te doen, zodat je consistent klanten aantrekt.
 • Sales is fun en niet eng. Je verkoopt vanuit verbinding, zonder je een ‘autoverkoper’ te voelen. Jij biedt de oplossing voor wat jouw ideale klant zoekt. Hoe bouw je een salesgesprek op en hoe ga je om met bezwaren als ‘ik moet er nog over nadenken’ of ‘ik heb het geld niet’.

Take control! Jij bent de baas van jouw bedrijf. Je onderneemt onder jouw voorwaarden met work-life balans hoog op je lijstje.

Het GROEI & BLOEI traject is voor jou als:

 

 • Jij een Business Mom bent met een passie voor je business en hier een succesvol bedrijf van wilt maken, zodat je je droomleven kan beginnen.
 • Je nog niet structureel verkoopt. Je mega hard en veel moet werken, zonder dat je daar de vruchten van plukt. Je laag in je energie zit en voor je gevoel te weinig tijd hebt voor je gezin en social life.
 • Je bent klaar met aanmodderen en wil NU next level groeien.
 • Jij een Powervrouw wil zijn business wise en een SuperMom voor je kids. Work-life balans staat hoog op je prio lijst.
 • Jij wil ondernemen vanuit je eigen flow, rust en met fun.
Emy Dirks - business lifecoach

Emy heeft mij heel veel geleerd. Ze ziet waar je krachten liggen en weet die aan te spreken. Ook haar kunst om af en toe een stapje terug te nemen en dingen rustig te bekijken als een project veel en groot is, is iets waar ik in de toekomst veel aan ga hebben. Met Emy ben je verzekerd van een marketing, e-commerce en coaching-expert vol passie. En ik denk niet dat je ergens een vrolijkere en enthousiaster persoon gaat tegenkomen die jou coacht naar je volgende stap. – Lianne van der Leest – 

Inhoud van dit traject

In het ‘Business Mom; Groei & Bloei traject help ik jou 1:1, dus ik coach jou volledig op maat met mijn exclusieve aandacht, om next level te groeien met je bedrijf. Samen zetten we het fundament voor je bedrijf strak om je ideale klanten consistent aan te trekken. Van je aanbod, prijs, doelgroep, branding tot marketing en sales. Ik leer je ondernemen vanuit je hart, rust en flow mét fun voor je passie.

3 maanden 1:1 coaching

Een fundament neerzetten doe je niet 1,2,3. Dit moet je ontwikkelen, implementeren, uitproberen wat voor jou goed voelt, optimaliseren en dat alles kost tijd. Naast je business wil ik dat jij ook staat als een powervrouw en gelooft in haarzelf en haar bedrijf. Ik help je door belemmerende overtuigingen heen te breken.

Kick-off sessie

We starten het traject met een kick-off sessie van 1,5 a 2 uur, waar we je fundament gaan neerzetten. Hoe wil jij dat je droomleven eruit komt te zien; business wise en privé. Wat is of wordt je aanbod, je prijs, op welke doelgroep ga je je richten, wat is jouw goud. En niet onbelangrijk wat is je omzetdoel. We bepalen je strategie en stellen van daaruit een plan op om de komende weken mee aan de slag te gaan.

Tweewekelijkse coach sessies online

Elke twee weken spreken we elkaar voor een coach sessie van 1 uur. Startende in week 2 van je traject (week 1 is de Kick-off). In totaal 5 coach essies. We kijken welke (afgesproken) stappen je hebt ondernomen en hoe dit is verlopen. En wat de volgende stappen zijn. Ook bespreken we of je het balans tussen work-life kan vinden, wat jouw voorwaarden zijn om te ondernemen, je mindset en hoe je gefocust blijft én de fun van het ondernemen niet verliest. Natuurlijk mag je me ook alle vragen tellen die je hebt.

Personal motivator

Wil je tussendoor ergens feedback op, loop je ergens tegen aan of op vast, dan mag je mij mailen of  appen en daar reageer ik dan z.s.m. op. Je zit tenslotte in een transformatie proces en stilstaan is dan geen optie, soms heb je mijn kijk of mening even nodig om in beweging te blijven. Zie mij als je personal motivator.

Powervrouw strategiesessie

Aan het einde van het traject kijken we welke stappen je de afgelopen 3 maanden hebt gezet. Wat heeft voor jou gewerkt en wat niet. En we kijken natuurlijk naar de toekomst, welke stappen je na het traject kunt gaan nemen om nog verder te groeien en bloeien.

Investering

De investering voor het Business Mom Groei & Bloei traject bedraagt €1.500 excl. BTW. De investering kan ook in 3 termijnen van €525 excl. BTW. worden voldaan. (Wil je in meerdere termijnen betalen, stuur me gerust een berichtje)

Dit zeggen anderen over mij

Emy is een zeer professioneel en begrijpt marketing als geen ander. Ze heeft een pro-actieve houding en denkt in oplossingen. Ze is een echte onderneemster!

dm-klant-sessie
dm-klant

Ik was toe aan de volgende stap en wilde echt aan de slag met mijn dromen en doelen. Ik heb veel geleerd en eye-openers gehad.

.. it was a very inspiring time thanks to her! I had the opportunity to learn from her and it was a great joy working with her. If you are looking for a skilled marcom woman, who is dedicated and cheerful Emy is the one!

Je hebt nu 2 keuzes:

 • Je kan op huidige voet verder gaan, blijven aanmodderen. Dan garandeer ik je dat je over 3 maanden weinig bent opgeschoten.
 • Je kan NU serieus voor jezelf én je bedrijf kiezen om strategisch aan die groei te werken. Dan weet ik zeker dat jij over 3 maanden die next leven business hebt gebouwd en zelf gegroeid bent.

Hi, ik ben Emy

Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben in diverse sales en marketing rollen in de media en e-commerce bij bedrijven als STER, mediabureau MindShare en FOX International Channels en award winning webshop Kookwinkel.nl werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan.

Als Business Mom coach help ik ondernemende moeders met het ondernemen vanuit hun hart en flow aan een next level business. Dit doen we door het fundament van je bedrijf als een huis neer te zetten, zodat JIJ én je bedrijf kunnen groeien en bloeien.

De rode draad in alle bedrijven waar ik heb gewerkt is dat ik zorgde dat de bedrijven next level groeiden, van afdelingen tot het hele bedrijf. Professionaliseringsslagen maken om meer omzet te genereren. I love it. Als kind uit een ondernemers gezin, stroomt het ondernemers bloed al van kinds af aan door mijn bloed.

Sky is the limit, maar ik ken nu, na een burn-out op mijn 29ste, wel mijn grenzen. Luisteren naar jezelf, je eigen voorwaarden voor je leven bepalen, doen waar jij écht gelukkig van wordt zijn belangrijke pijlers.

Sinds ik moeder ben geworden, inmiddels van 2 prachtige boys Jax Noël en Xev Avery, vind ik mijn ambities nog steeds mega belangrijk, maar wel in balans met mijn gezin. Work-life balance staat hoog op mijn prio lijstje, zoals voor vele Business Moms met mij.

Als ik kan ondernemen vanuit rust en fun, dan kan jij dat ook!

nicoleboekestijnfotografie-1-16

Neem contact met mij op

Heb je interesse in mijn Groei & Bloei traject speciaal voor Business Moms, maar wil je hier van te voren nog over bellen, of wil je gelijk aan de slag? Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@millenniamom.nl en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 

Door het invullen van mijn gegevens op dit contactformulier ga ik automatisch akkoord met de privacy verklaring.