Mama, Kickstart je Droomleven!

millenial-mom-08

‘Wakker worden, kids aankleden, eten geven, naar school of kinderdagverblijf brengen, haasten naar je werk, kids weer ophalen, spitsuur in; eten, in bad en naar bed brengen. Daarna plof je vermoeid op de bank en scroll je wat op Instagram. En dit… dag in dag uit. Ben jij er ook zo klaar mee om te leven op automatische piloot? Want waar is de fun gebleven, wanneer zijn jou ambities naar de achtergrond verdreven, waar is die allerleukste moeder waar jij vroeger van droomde te zijn?

 

Is dit jouw Droomleven? Nee he. Dat je leven zou veranderen zodra je moeder zou worden had je je wel bedacht, maar dat het zo’n impact op je leven heeft? Daar heb jij je, net als zo veel andere moeders, op verkeken. En ja natuurlijk, je krijgt er ontiegelijk veel voor terug. En ja, Kinderen zijn één van de mooiste geschenken in je leven, maar dat betekent niet dat jij jezelf moet wegcijferen!

Mama, Kickstart je Droomleven

Ben jij er klaar voor om je drukke hectische leven als moeder en ambitieuze vrouw te transformeren in je droomleven waar jouw verlangens, behoeften en ambities de ruimte krijgen? Je de fun van het leven weer beleeft en écht kan genieten van het moederschap? 

Mijn 1:1 lifecoaching programma; Mama, Kickstart je Droomleven is speciaal voor de ondernemende ambitieuze moeder die er klaar voor is om haar ideale leven te creëren! Een SuperMom voor je kids en een Powervrouw voor jezelf. Want jullie verdienen allemaal de beste versie van jou!

Ik help je om jouw verlangens, behoeften en ambities een podium te geven in je leven. En hoe jij je eigen business of baan kan combineren met je gezin, je sociale leven en tijd voor jezelf, zónder dat je het gevoel hebt te kort te schieten. Het is echt mogelijk om alle ballen te juggelen. Je moet alleen weten hoe. Met mijn 1:1 programma ga jij je droomleven verwezenlijken! Het is mij gelukt, en met mij de moeders die ik reeds gecoacht heb.

Wil je weten hoe ook jij je Droomleven kan realiseren? I’m only one message away.

lifecoach moeders
Wil jij:
  • je ambities nastreven? Misschien wel een eigen bedrijf, droombaan of  een verborgen talent unleasen.
  • écht kunnen genieten van je kids en daadwerkelijk de leukste energieke moeder ter wereld zijn
  • Geen beren meer op de weg zien, maar met een positieve mindset naar het leven kijken
  • Tijd vrijmaken voor je partner, vriendinnen én voor jezelf. Om leuke dingen te doen, te ontspannen en meer te genieten van het leven.

Is ‘JA’ het antwoord op 1 of meerdere vragen? En wil jij intuïtief, dus op je gevoel, maar ook resultaatgericht aan de slag om je droomleven te creëren?

Houd dan nu op met smoesjes als:

  • Pfff ik ben al zo moe
  • ik heb er gewoon geen tijd voor
  • laat maar; het komt ooit wel weer als de kids groot zijn

Nee, Jij hebt diep van binnen al besloten dat de tijd voor smoesjes voorbij is. Het is nu tijd voor actie. Jij wil alles uit het leven halen wat er in zit, en daar wil je nu mee beginnen!

Wat brengt dit traject jou?

Geluk, Fun, voldoening en een positieve kijk op je leven. Unlease your strenght.

Hoe fijn zou het zijn als je een leuke baan hebt die niet al je energie wegslurpt? Als je het gehaaste gevoel niet meer ervaart of de druk om het beter te doen? Het gevoel niet meer hebt dat je faalt; faalt omdat je te weinig echte aandacht kan geven aan je kids, te moe bent om wat leuks met je partner te doen, door de volle agenda weken van te voren al met je vriendinnen moet afspreken en gewoon echt niet weet waar je de tijd voor jezelf vandaan moet toveren. Je niet meer weet wie jij nou zelf bent, wat jij wil, waar jij naar verlangt.

Nu is het ook tijd voor JOU lieve mama. Ik help jou om krachtiger in het leven te staan, in touch met jezelf te zijn, dat jij je verlangens verwezenlijkt en je droomleven realiseert. Ruimte voor jou en je ambities, en dit in balans met je familie en sociale leven. Het ideale leven dus!

Ben jij een ambitieuze moeder die het tijd vind om haar dromen uit te laten komen? Of je er nou van droomt om een eigen business te starten, een startende Business Mom bent die wil groeien óf een ambitieuze baan hebt of ambieert. Op zoek bent naar jezelf, waar jij gelukkig van wordt. Hoe je de aller leukste moeder kan zijn óf hoe je alle ballen hoe houd? Ik help jou met je business of baan én met hoe jij dit wel kan combineren met je kids, partner, je social life en tijd voor jezelf? Jij kan alles hebben! Ik leer je hoe.

Balans tussen jouw ambities en je sociale leven

dm-klant-sessie
dm-klant
review-suzanne

Alles wat jij nodig hebt draag jij al in je. Ik ga je uitdagen om je ideale leven te creëren gebaseerd op jouw verlangens en behoeften.

Wie ben ik?

Mijn naam is Emy Dirks. Moeder van 2 jongens; dreumes Xev en Kleuter Jax. Getrouwd op het strand met mijn beste vriend Gideon. Samen wonen wij in Hilversum, maar ik kom eigenlijk uit Drenthe waar ik geboren ben op een boerderij.

In mijn eerste jaar als moeder van Jax ontdekte ik mijn zielsmissie. Andere moeders helpen om zichzelf weer terug te vinden. Als de kids klein zijn draait alles om hun. Maar op een gegeven moment is daar het punt dat het weer tijd wordt voor JOU. Wie ben jij, waar wordt jij gelukkig van, wat zijn jouw verlangens, hoe combineer je al die diverse rollen nu je ook moeder geworden bent. Wat voor vrouw wil je zijn en wat voor moeder voor je kinderen?

Als gecertificeerd lifecoach ben ik gespecialiseerd in coaching van moeders met kleine kinderen (0-12 jaar). Ik coach jou naar een leven waar jij je zen voelt, happy en uitgedaagd door je eigen ambities. Ik coach resultaatgericht, want jij wil verandering in je leven. Dit doen we door eerst in touch te komen met jezelf. Ik geef je de tools om op je intuïtie te vertrouwen en hier op te varen. Vanuit jouw innerlijke verlangens en behoeften gaan we jouw droomleven creëren. Een droomleven is niet gebaseerd op een plaatje uit een magazine. Nee, jouw droomleven is gebaseerd op jouw zielsmissie. Vind je zielsmissie, creëer van daaruit je droomleven en jij wordt die prachtvrouw die jij diep van binnen eigenlijk al bent.

Emy Dirks - business lifecoach

Genieten van het moederschap en je partner

Tijd voor jezelf, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jouw ambities

Na mijn 3 maanden programma ‘Mama, Kickstart je Droomleven’:

Geef jij je ambities de ruimte in je leven

Geniet je meer van het moederschap

Heb je weer meer fun met je partner en vriendinnen

Weet jij hoe je je ambities combineert met je gezin en sociale leven

Ervaar jij rust en voldoening

Ik ga met jou aan de slag om je huidige leven om te toveren tot jouw ideale droomleven. Waar genieten, rust en jouw ambities centraal staan. Are you in?

Mama, It’s time to design your own life!

 

Neem contact met mij op

Heb je interesse in Mama, Kickstart je Droomleven traject speciaal voor Millennial Moms, maar wil je hier van te voren nog over bellen of mailen, óf wil je gelijk aan de slag?

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@millenniamom.nl en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 

Door het invullen van mijn gegevens op dit contactformulier ga ik automatisch akkoord met het privacy beleid van Millennial Mom.