Life coach voor moeders

-Taking care of yourself is the first step of taking care of your kids –
Millennial Mom

De belangrijkste persoon ben jij!

Als iemand jou de vraag stelt ‘Wat vind jij het belangrijkste in je leven?’. Dan antwoordt je vaak eerst: je kids, je gezin en gezondheid voor je geliefden. Waarom antwoordt jij niet vol zelfvertrouwen ‘Ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven.’ Omdat dat egoïstisch klinkt? Helemaal niet! Jij bént de allerbelangrijkste persoon in jouw leven en hebt hier ook zelf regie over. Als jij de beste versie van jezelf bent, ben je dit ook voor anderen.

coach voor moeders - millennial mom

Ga maar na. Als jij niet lekker in je vel zit of je bent mega druk of gestrest door werk, dan reageer je toch anders als je kind om aandacht vraagt dan als je relaxed bent. En vaak neemt je kind ook jouw mood over en heb je helemaal de poppen aan het dansen. Af en toe kan het natuurlijk voorkomen dat het allemaal niet zo lekker loopt. Maar soms duurt zo’n periode best lang. Te lang. En ook dat is heel normaal. Maar dat betekent niet dat je er genoegen mee hoeft te nemen. En daar kan ik jou bij helpen.

Als life coach, gespecialiseerd in millennial moeders, nemen ik, samen met jou, alle onderdelen in je leven onder de loep en bepaal jij zelf wat je wil veranderen.  Soms gaan we dan eerst terug naar ‘Wie ben ik? Wie ben ik, los van ‘moeder van’, ‘partner van’, ‘collega van’, ‘vriendin van’.. etc. Maar echt wie jij zelf bent. Wat vind jij belangrijk? Niet je omgeving of waarvan je denkt dat anderen dat van jou verwachten. Nee, Wat JIJ belangrijk vind. Dan kunnen we aan de slag om te kijken hoe je die aspecten in je leven kan realiseren. Stapje voor stapje. Ik kan je wel vertellen; het wordt zeker een mooie zoektocht naar jouw ideale leven! Want waarom zou je genoegen nemen met een situatie waarin je geleefd wordt of het gevoel hebt dat je stilstaat of vast zit, als er gewoon een oplossing voor is?

Lifecoaching

Wil jij genieten van je leven en alles eruit halen wat erin zit?

Ja toch? Jij wil toch ook genieten en gelukkig zijn? Dus wil jij:

  • De ideale work-life balance
  • Af van het schuldgevoel richting je gezin als je iets voor jezelf doet?
  • Die aller leukste versie van jou die nu verborgen is weer een podium in je leven geven?
  • De Powervrouw én PowerMom waar je altijd al van droomde
  • Je ambities nastreven. van je eigen business tot een uitdagende baan of een talent ontwikkelen
  • Je kids meegeven hoe leuk het is om je passie achterna te gaan en te varen op je eigen intuitie
  • Tijd voor jezelf om te ontspannen en te doen waar je zin in hebt
  • Mooie avonturen beleven
  • en dat alles zonder stress?

Zeg dan JA en dan gaan wij samen aan de slag om jouw ideale leven vorm te geven!

Exclusief voor moeders 1:1 lifecoaching traject van 3 maanden

Ik bied jou een 1:1 traject aan van 3 maanden. Om de week hebben we dan een coachingsessie via Zoom of als je in de buurt van Hilversum woont in een relaxte coachingruimte face-to-face. In totaal hebben we 6 sessie waarin ik geloof dat jij je eigen ideale leven kan vormgeven en de eerste stappen hierin te zetten. Je krijgt van mij een werkboek, mindfulness oefeningen en je krijgt na elke sessie een opdracht om te oefenen. Daarom zijn de sessies ook tweewekelijks, want met onze drukke levens is wekelijks oefenen bijna niet te doen. Tussen de sessies door mag je mij contacten als je vragen hebt of vast loopt. Dus tijdens deze 3 maanden heb jij mijn exclusieve aandacht.

Naast het 1:1 lifecoaching traject lanceer in 2021 het online programma ‘Design your own Momlife‘. Speciaal voor de drukke ambitieuze moeders die het onhandig vinden om op vaste tijdstippen een coachingsessie te plannen. Het online programma is tevens een 3 maanden programma bestaande uit 6 modules om jouw ideale leven vorm te geven, maandelijks een live groepssessie om je vragen persoonlijk aan mij te stellen, tweewekelijkse opdrachten, werkboek en mindfulness oefeningen.

Supermom programma

3 maanden 1:1 coaching

Mijn exclusieve aandacht speciaal voor jou

Coffee date plannen?

Design your own Momlife

Hét online programma voor drukke ambitieuze moeders

Lancering 2021