Online moedercirkel ‘Your sparkle’

Mama, het is NU tijd voor jou! It’s time to find your sparkle.

Zondag 16 juli van 10.00 – 12.00 uur.

In deze creatieve online moedercirkel ga jij je verlangens en dromen zichtbaar maken op een visionboard. Wie ben jij? Wie wil je zijn? Misschien heb je behoefte om meer ‘echte’ tijd met je familie en vrienden door te brengen? Wil je voor jezelf beginnen of een nieuw product lanceren? Of is je grote droom om een wereldreis te maken, te leven als een digital Nomad of in een Tiny house community te leven? Wat zijn jouw diepste verlangens? Wie ben jij als je luistert naar je innerself?

Wat gaan we doen?
We beginnen met een meditatie om te landen in het nu en het thema in te leiden. Vervolgens vraag ik iedereen om zichzelf even kort voor te stellen, want bij The MomTribe staat de verbinding met andere moeders centraal om samen een krachtige tribe te vormen voor deze eendags-cirkel. Ik vertel wat we deze creatieve moedercirkel precies gaan doen to find your sparkle.

Daarna gaat iedereen lekker aan de slag met de visionboard opdracht. In je eigen rustige veilige ruimte, onder het genot van een heerlijk kopje thee, een geurkaars of wierrook, terwijl je luistert naar de Spotify lijst die ik voor deze moedercirkel heb samengesteld. We sluiten de circle af met een sharing circle.

Are you ready to find your sparkle?

De bijdrage voor deze online moedercirkel ‘Your sparkle’ is €20,-

Vul onderstaand formulier in, zodat ik je per e-mail een persoonlijke uitnodiging kan sturen inclusief (praktische)informatie wat je nodig hebt om aan deze online MomCircle deel te nemen. Of mail naar info@millennialmom.nl om je aan te melden of als je eerst meer informatie wilt ontvangen.

Liefs, Emy

Door het invullen van mijn gegevens op dit contactformulier ga ik automatisch akkoord met het privacy beleid van Millennial Mom.