Linda BijlFEM in beweging

Over mij

Ik ben Linda en ik ben 35 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Robbert en onze twee zoontjes Tygo (’16) en Boaz (’19) in Loosdrecht.

Met mijn bedrijf FEM in beweging breng ik vrouwen fysiek en mentaal in beweging. Als moeder is het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Ik weet hoe pittig de dagen met kleine kinderen kunnen zijn wanneer je energielevel laag is. Al snel kunnen dagelijkse dingen een enorme uitdaging worden waarbij je kan volkomen uitgeput kan raken.

Ik gun iedere moeder een fijne tijd, waarbij je weer kan genieten. Ik houd enorm van buiten zijn en bewegen. De natuur heeft een fijne werking op je lichaam en geest en dat wil ook anderen vrouwen laten ervaren!

Bij FEM in beweging kan je terecht om fysiek en mentaal meer energie te krijgen. Ik ben wandelcoach, bootcamptrainer en Mindfulnesstrainer. FEM in beweging biedt zowel één-op-één coaching als maandelijkse wandelingen met thema’s over bewust leven.

In 2019 heb ik een opleiding gedaan om gecertificeerd Mindfulnesstrainer te worden. Ik wil graag Mindfulness op een concrete en toepasbare manier doorgeven. Het heeft mij enorm geholpen om op een meer ontspannen en positieve manier in het leven te staan.

“A calm mind and a fit body is the ultimate weapon against all your challenges!”

Wil jij je ook graag weer energiek gaan voelen, maar weet je niet waar je moet beginnen en zou je wel wat hulp kunnen gebruiken? Neem dan contact met mij op via FEM in beweging!