The Business MomTribe - header

Marketing & Communicatie

Ruim 9 jaar ervaring als Marketing Communicatie specialist.

Lifecoach

Sinds 2020 gecertificeerd Lifecoach.

Groei & Bloei

Tientallen moeders geholpen bij hun persoonlijke groei en het tot bloei komen van hun bedrijf.

Wat brengt de tribe jou?

 • Een Magical marketing strategie
 • Een duidelijk plan waar jij mee vooruit kan
 • Weten hoe je de leukste klanten aantrekt
 • Meer omzet draaien
 • Balans tussen succesvol ondernemen, het moederschap én tijd voor jezelf
 • Community met andere ondernemende moeders
Emy Dirks business momtribe

Doe mee aan mijn pilot!

..en kom dit jaar al tot bloei! De leukste klanten aantrekken die passen bij jouw persoonlijke kernwaarden. Klanten waar je écht van aan gaat. Waar je mooie resultaten mee boekt en die er mede voor zorgen dat jouw bedrijf tot Bloei komt en je dus meer omzet draait.

Wil jij ook fris en vrolijk deze lente beginnen? Join the Business MomTribe waarbij ik je 1:1 ga helpen met een Magical Marketing strategie die écht bij jou en je bedrijf past. Zodat jij vanuit rust kan ondernemen. We stellen ook een duidelijk en kosten efficiënt plan samen om je doelen te behalen. Een plan waar jij blij van wordt en waarmee jij die ideale klant aantrekt waar je graag mee werkt.

Er zijn zoveel strategieën en tools die in kan zetten. Jij hebt geen zin om aan te modderen en tijd en geld te verliezen. Daarom kies jij ervoor om strategisch van start te gaan voordat je gaat samenwerken met eventuele specialisten op specifieke disciplines. Een strategisch plan geeft jou het vertrouwen om vanuit rust te ondernemen. En als je rust in het ondernemen ervaart ontstaat er ook rust zodat je meer tijd en aandacht aan jezelf kan besteden. Want jij cijfert vast jezelf als eerste weg als het druk is. Je bedrijf en je kinderen hebben altijd voorrang. Ik ga je helpen om te zorgen dat ook jij een podiumplaats verdiend.

Naast 1:1 met mij werken wordt je onderdeel van The Tribe. Een community met allemaal enthousiaste ondernemende moeders. Waar je jezelf mag zijn en iedereen vanuit respect met elkaar om gaat. Een Tribe om elkaar te empoweren, van elkaar te leren, te netwerken, maar ook om soms je gedachtes en/of belemmeringen te ventileren. Een plek waar jij je onderdeel voelt van een groter geheel; The Business MomTribe.

tribe business moms

Dit zeggen anderen over mij

Emy is een zeer professioneel en begrijpt marketing als geen ander. Ze heeft een pro-actieve houding en denkt in oplossingen. Ze is een echte onderneemster!

Testimonial social story_kim
dm-klant

Ik was toe aan de volgende stap en wilde echt aan de slag met mijn dromen en doelen. Ik heb veel geleerd en eye-openers gehad.

.. it was a very inspiring time thanks to her! I had the opportunity to learn from her and it was a great joy working with her. If you are looking for a skilled marcom woman, who is dedicated and cheerful Emy is the one!

In het GROEI & BLOEI traject ga je aan de slag met:

 

 • Jijzelf als ondernemer én als persoon. Je gaat stilstaan en ontdekken wat jouw droom is en waar jouw kracht ligt, zodat je authentiek en moeiteloos kan ondernemen en écht kan gaan genieten van je leven.
 • Waar krijg je energie van? Welke belemmerende gedachtes zitten je in de weg? Hoe zorg je dat je focus houdt en je minder laat afleiden, zodat je efficiënter werkt en daarmee sneller groeit?
 • Het ontwikkelen van een strategisch aanbod. Welk aanbod past helemaal bij jou en is onweerstaanbaar voor je ideale klant.
 • Wie is voor jou je ideale klant en hoe kan je hem/haar bereiken en triggeren om in te gaan op je aanbod.
 • Het inzetten van een next level marketingstrategie op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wat past bij jou, wat vind je ook leuk om te doen, zodat je consistent klanten aantrekt.
 • Sales is fun en niet eng. Je verkoopt vanuit verbinding, zonder je een ‘autoverkoper’ te voelen. Jij biedt de oplossing voor wat jouw ideale klant zoekt. Hoe bouw je een salesgesprek op en hoe ga je om met bezwaren als ‘ik moet er nog over nadenken’ of ‘ik heb het geld niet’.

Take control! Jij bent de baas van jouw bedrijf. Je onderneemt onder jouw voorwaarden met work-life balans hoog op je lijstje.

The Business MomTribe pilot is voor jou als:

 

 • Jij een Business Mom bent met een passie voor je business en hier een succesvol bedrijf van wilt maken, zodat je je droomleven kan beginnen.
 • Je nog niet structureel verkoopt. Je mega hard en veel moet werken, zonder dat je daar de vruchten van plukt. Je laag in je energie zit en voor je gevoel te weinig tijd hebt voor je gezin en social life.
 • Je bent klaar met aanmodderen en wil NU next level groeien.
 • Jij een Powervrouw wil zijn business wise en een SuperMom voor je kids. Work-life balans staat hoog op je prio lijst.
 • Jij wil ondernemen vanuit je eigen flow, rust en met fun.
Emy Dirks - business lifecoach

Emy heeft mij heel veel geleerd. Ze ziet waar je krachten liggen en weet die aan te spreken. Ook haar kunst om af en toe een stapje terug te nemen en dingen rustig te bekijken als een project veel en groot is, is iets waar ik in de toekomst veel aan ga hebben. Met Emy ben je verzekerd van een marketing, e-commerce en coaching-expert vol passie. En ik denk niet dat je ergens een vrolijkere en enthousiaster persoon gaat tegenkomen die jou coacht naar je volgende stap. – Lianne van der Leest – 

Inhoud van deze pilot

In het The Business MomTribe help ik jou 1:1, dus ik coach jou volledig op maat met mijn exclusieve aandacht, om next level te groeien met je bedrijf. Samen zetten we het fundament voor je bedrijf strak om je ideale klanten consistent aan te trekken. Van je aanbod, prijs, doelgroep, branding tot marketing en sales. Ik leer je ondernemen vanuit je hart, rust en flow mét fun voor je passie.

3 maanden 1:1 coaching

Een fundament neerzetten doe je niet 1,2,3. Dit moet je ontwikkelen, implementeren, uitproberen wat voor jou goed voelt, optimaliseren en dat alles kost tijd. Naast je business wil ik dat jij ook staat als een powervrouw en gelooft in haarzelf en haar bedrijf. Ik help je door belemmerende overtuigingen heen te breken.

Kick-off sessie

We starten het traject met een kick-off sessie van 1,5 a 2 uur, waar we je fundament gaan neerzetten. Hoe wil jij dat je droomleven eruit komt te zien; business wise en privé. Wat is of wordt je aanbod, je prijs, op welke doelgroep ga je je richten, wat is jouw goud. En niet onbelangrijk wat is je omzetdoel. We bepalen je strategie en stellen van daaruit een plan op om de komende weken mee aan de slag te gaan.

Tweewekelijkse coach sessies online

Elke twee weken spreken we elkaar voor een coach sessie van 1 uur. Startende in week 2 van je traject (week 1 is de Kick-off). In totaal 5 coach essies. We kijken welke (afgesproken) stappen je hebt ondernomen en hoe dit is verlopen. En wat de volgende stappen zijn. Ook bespreken we of je het balans tussen work-life kan vinden, wat jouw voorwaarden zijn om te ondernemen, je mindset en hoe je gefocust blijft én de fun van het ondernemen niet verliest. Natuurlijk mag je me ook alle vragen tellen die je hebt.

Personal motivator

Wil je tussendoor ergens feedback op, loop je ergens tegen aan of op vast, dan mag je mij mailen of  appen en daar reageer ik dan z.s.m. op. Je zit tenslotte in een transformatie proces en stilstaan is dan geen optie, soms heb je mijn kijk of mening even nodig om in beweging te blijven. Zie mij als je personal motivator.

Powervrouw strategiesessie

Aan het einde van het traject kijken we welke stappen je de afgelopen 3 maanden hebt gezet. Wat heeft voor jou gewerkt en wat niet. En we kijken natuurlijk naar de toekomst, welke stappen je na het traject kunt gaan nemen om nog verder te groeien en bloeien.

Investering

De investering voor The Business MomTribe PILOT bedraagt €995 excl. BTW. De investering kan ook in 3 termijnen van €350 excl. BTW. worden voldaan. (Wil je in meerdere termijnen betalen, stuur me gerust een berichtje)

Emy is een supervrolijke, lieve en resultaatgerichte professional, die als aware spin in het web alles overziet, aanstuurt en onder controle houdt. Ze wist precies wat ik nodig had om te groeien. Ze is strategisch, maar kan ook extreem snel schakelen als dingen anders gaan dan gepland en weet dan precies de juiste optimalisatie draai te geven om te zorgen dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Haar kritische en commerciële blik zorgt ervoor dat alles wat gemaakt wordt altijd tot in de kleinste details verzorgt is, binnen het totaalplaatje past én geoptimaliseerd is om verkopen te genereren. Ze kent als geen ander de wereld van marketing en e-commerce en is met haar positiviteit en creativiteit een topper in haar vakgebied. – Kim Meuwissen –

Ik werk nu inmiddels al (alles bij elkaar) +/- 5 jaar samen met Emy en bij haar is het altijd duidelijk waar je aan toe bent. Voor mij is dit heel fijn werken en ik weet ook op welke manier zij mij kan helpen (goede communicatie). Tot slot zie ik Emy als iemand met veel marketingkennis, een echte ambitieuze topper binnen de marketing wereld!! – K. Hoondert –

The Business MomTribe
Pilot najaar 2023

 

Ben jij een ambitieuze business mom, die haar bedrijf begonnen is vanuit haar passie en voor de vrijheid om je werk beter te kunnen combineren met het moederschap? Had je grootse dromen, maar komen deze niet van de grond, ben je klaar met aanmodderen en wil je nu écht next level groeien en je Droomleven realiseren?

Weet dan dat JIJ het fundament bent van je bedrijf én je gezin. En dat jouw mindset en hoe jij in je vel zit, aan de basis staan van een succesvolle onderneming én een gezinsleven waar je volop van kunt genieten.

Je gaat maar door en gaat maar door. Je werkt mega hard, maar plukt hier niet de vruchten van. Het lukt je niet om je bedrijf goed in de markt te zetten en je ideale klanten aan te trekken om een vaste maandelijkse stroom van inkomsten te genereren.

Je weet dat je work-life in balans moet zijn om alle aspecten in je leven met rust, geluk & fun te kunnen ervaren. Je wil tenslotte alles uit het leven halen wat erin zit, óók sinds je moeder bent.

Je weet dat je daarvoor efficiënter en strategischer moet gaan werken in en aan je business, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Je wil je business en marketing strategisch opzetten, zodat je in rust en vanuit je eigen flow kan ondernemen en weer kan genieten van je passie, wat ook de reden is dat je je eigen bedrijf begonnen bent.

Emy Dirks business momtribe

Je hebt nu 2 keuzes:

 • Je kan op huidige voet verder gaan, blijven aanmodderen. Dan garandeer ik je dat je over 3 maanden weinig bent opgeschoten.
 • Je kan NU serieus voor jezelf én je bedrijf kiezen om strategisch aan die groei te werken. Dan weet ik zeker dat jij over 3 maanden die next leven business hebt gebouwd en zelf gegroeid bent.

Hi, ik ben Emy

Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben in diverse sales en marketing rollen in de media en e-commerce bij bedrijven als STER, mediabureau MindShare en FOX International Channels en award winning webshop Kookwinkel.nl werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan.

Als Business Mom coach help ik ondernemende moeders met het ondernemen vanuit hun hart en flow aan een next level business. Dit doen we door het fundament van je bedrijf als een huis neer te zetten, zodat JIJ én je bedrijf kunnen groeien en bloeien.

De rode draad in alle bedrijven waar ik heb gewerkt is dat ik zorgde dat de bedrijven next level groeiden, van afdelingen tot het hele bedrijf. Professionaliseringsslagen maken om meer omzet te genereren. I love it. Als kind uit een ondernemers gezin, stroomt het ondernemers bloed al van kinds af aan door mijn bloed.

Sky is the limit, maar ik ken nu, na een burn-out op mijn 29ste, wel mijn grenzen. Luisteren naar jezelf, je eigen voorwaarden voor je leven bepalen, doen waar jij écht gelukkig van wordt zijn belangrijke pijlers.

Sinds ik moeder ben geworden, inmiddels van 2 prachtige boys Jax Noël en Xev Avery, vind ik mijn ambities nog steeds mega belangrijk, maar wel in balans met mijn gezin. Work-life balance staat hoog op mijn prio lijstje, zoals voor vele Business Moms met mij.

Als ik kan ondernemen vanuit rust en fun, dan kan jij dat ook!

nicoleboekestijnfotografie-1-16

Neem contact met mij op

Heb je interesse in mijn Groei & Bloei traject speciaal voor Business Moms, maar wil je hier van te voren nog over bellen, of wil je gelijk aan de slag? Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@millenniamom.nl en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

 

[contact-form to=”info@millennialmom.nl” subject=”Interesse Groei & Bloei traject”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Door het invullen van mijn gegevens op dit contactformulier ga ik automatisch akkoord met de privacy verklaring.