the momtribe

The MomTribe

Tijdens de open moedercirkel komt een kleine groep moeders samen, de tribe, om elkaar te empoweren en natuurlijk voor de gezelligheid. Jouw eigen MomTribe die jou versterkt als moeder en als vrouw, zodat jij nog krachtiger in het leven kan staan en de stappen gaat zetten voor jouw journey naar je droomleven.

We laten ons vaak leven. We voelen ons soms onbegrepen en eenzaam. We staan niet meer/ niet volledig in onze eigen kracht. En door middel van de MomTribe circles gaan we voelen dat we niet alleen zijn, maar ook dat onze gevoelens er mogen zijn. De herkenning van anderen helpt daarbij. Je kan van elkaar leren, tot andere inzichten komen. De groepjes zijn klein, vertrouwd en bieden je de veiligheid om jouw verhaal te delen. Jouw verhaal mag er ook zijn. En je zal niet veroordeeld worden of gelijk bestookt worden met goedbedoelde adviezen. De moedercirkel is ook een plek waar je gewoon mag ventileren.

De moedercirkels van The MomTribe vinden eens in de zoveel tijd plaats. Iedere moeder is welkom om op in de cirkel te stappen.

Ook komen er oefeningen aan bod, zoals ademhaling en korte meditatie oefeningen. En soms maak ik gebruik van creatieve werkvormen, zoals journaling of een visionboard maken.

Voorwaarde voor deelname aan een moedercirkel bij The MomTribe, is respect voor elkaar, open staan voor elkaar inzichten en de wil om van elkaar te leren en je eigen gevoel en kennis te delen.

Are you ready to join The MomTribe?

De eerste fysieke moedercirkel met als thema Me-time, vindt plaats in Hilversum, op zondag 11 juni van 10.00-12.00 uur.

De volgende ONLINE moedercirkel met als thema ‘Find your sparkle’ vindt plaats via ZOOM, op zondag `16 juli van 10.00-12.00 uur.

Het is zo fijn om onderdeel te zijn van een tribe met andere moeders, die elkaar begrijpen en versterken. Er bestaat geen boek met alle antwoorden op de vragen waar je tegenaan loopt als moeder. Maar die antwoorden heb ik wel gevonden in mijn MOM Tribe. Ik sta nu veel krachtiger in het leven als moeder en als vrouw.

Eerste fysieke Moedercirkel
Thema: Me-time
Zondag 11 juni
10.00-12.00 uur
Locatie: Hilversum, House of Vitality
€20,-
VOLGEBOEKT! Laat je gegevens achter en dan mail ik je vrijblijvend de nieuwe datum zodra die bekend is.

Online Moedercirkel
Thema: Find your sparkle
Datum: Zondag 16 juli
10.00 -12.00 uur
Locatie: Online
€20,-

Meer informatie.

MOM Mindfulness Wandeling

Heb jij ook vaak het idee dat de dagen voorbij vliegen en kan je rol als moeder nogal energie slurpen? Kom dan een ochtend opladen! Maak kennis met Mindfulness en ervaar hoe je jezelf kan voeden met positieve gedachten, tijd voor lente in je hoofd😉

We maken een wandeling maken op de Hoorneboegse Heide en doen tussendoor oefeningen voor meer energie en ontspanning.

De voorgaande editie was een groot succes!

Heerlijk zo’n wandeling in de buitenlucht, zonder kids! De 2 uur vloog voorbij. Vooraf vond ik het toch wel spannend mindfulness oefeningen buiten doen waar andere mensen ook lopen, maar de oefeningen waren heel relaxed en ik ben tot mooie inzichten gekomen.

Wil jij graag deelnemen aan de moedercirkel?

Of wil je eerst nog even bellen of mailen om kennis te maken of voor meer informatie?

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@millennialmom.nl en dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

[contact-form to=”info@millennialmom.nl” subject=”Interesse deelname Moedercirkel”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Bericht” type=”textarea”][/contact-form]

Door het invullen van mijn gegevens op dit contactformulier ga ik automatisch akkoord met het privacy beleid van Millennial Mom.